ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Σας προσφέρουμε τις ακόλουθες επιλογές για την πληρωμή της παραγγελίας σας:

– Αντικαταβολή

Θα πληρώσετε κατά την παραλαβή των προϊόντων που παραγγείλατε, στον τόπο που μας έχετε υποδείξει. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι διαθέσιμη μόνο για προορισμούς εντός Ελλάδας.

– Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα

– PayPal

Επιλέγοντας πληρωμή με PayPal, εξοφλείτε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας τον ασφαλέστερο τρόπο πληρωμής παγκοσμίως.

Πολιτική Επιστροφών

- Σιγουρευτείτε ότι το προϊόν που επιστρέφετε βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, δεν έχει φορεθεί, διατηρεί την αρχική του συσκευασία (ετικέτες, κτλ.).
- Επικοινωνήστε μαζί μας (τηλεφωνικά ή με email) και ενημερώστε μας για την αλλαγή σας.
- Πραγματοποιήστε την επιστροφή σας (εντός των 15 ημερών) από την ημερομηνία αγοράς (η ημερομηνία παραλαβής στο voucher του ταχυμεταφορέα επιβεβαιώνει το εμπρόθεσμο) με οποιοδήποτε ταχυμεταφορέα επιθυμείτε. Το κόστος επιστροφής είναι δική σας επιβάρυνση.

Παραλήπτης

Γ. ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε., Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ 9, 182 33 ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗΣ, ΑΘΗΝΑ. +30 210 3420062
Μετά την παραλαβή και έλεγχο του επιστρεφόμενου προϊόντος η εταιρία θα προχωρήσει (κατόπιν ενημέρωσης σας) σε:
- Αντικατάσταση του και νέα αποστολή. Το κόστος της νέας αποστολής επιβαρύνει την εταιρεία μας (για την πρώτη επαναποστολή μόνο).
ή
- Ακύρωση της αγοράς σας και επιστροφή του πόσου που διαθέσατε για την αγορά του (όχι του κόστους επιστροφής του), με αντιλογισμό της συναλλαγής εάν η πληρωμή έχει γίνει με πιστωτική κάρτα/paypal ή καταθέτοντας μετρητά σε λογαριασμό τραπέζης που θα υποδείξετε.

Επιστροφή Ελαττωματικών Προϊόντων

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Γ. ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. προμηθευτήκατε προϊόντα μη αποδεκτής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κλπ. τότε η εταιρεία αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής (οπότε θα καταθέσει το αντίστοιχο ποσό εξόδων σε λογαριασμό τραπέζης που θα της υποδειχτεί), καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.